General

Spitalul Gătaia se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Spitalul Gataia a investit resurse semnificative pentru a se asigura că site-ul  este mai ușor de utilizat și mai accesibil persoanelor cu handicap, având convingerea că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independență.

 

Decizie de semnare interpret mimico-gestual

 

Accesibilitate pe www.spitalgataia.ro

Site-ul pune la dispoziție widgetul „UserWay” pentru accesibilitatea site-ului, care este alimentat de un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite site-ului să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul privind accesibilitatea conținutului web (WCAG 2.0).

Activarea meniului de accesibilitate

Meniul de accesibilitate poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul stanga sus al paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, așteptați un moment pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Disclaimer

Spitalul Gataia continuă eforturile de a îmbunătăți în mod constant accesibilitatea si serviciile site-ului, crezând că este obligația noastră morală colectivă de a permite o utilizare perfectă, accesibilă și neîngrădită și pentru persoanele cu dizabilități.
În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul pe www.spitalgataia.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Acest lucru poate fi rezultatul faptului că nu a fost găsită sau identificată soluția tehnologică cea mai potrivită.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.spitalgataia.ro sau aveți nevoie de asistență în orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta cu plăcere.

Contacteaza-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați serviciul de asistență:
Email: contact@spitalgataia.com